Rachel van Asten

Docent muziek
Rachel van Asten

Mijn naam is Rachel van Asten en ik ben begonnen als jong meisje van 7 jaar op piccolo en later op saxofoon bij De VAK. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en ben ik in 2007 afgestudeerd als saxofonist pop-sessie. Ik geef sinds 2003 les in saxofoon-, fluit-, klarinet- en theorielessen aan kinderen en volwassenen. Ook geef ik les op Trias in Rijswijk en bij muziekverenigingen in Rhoon en Scheveningen. Daarnaast heb ik een eigen saxofoon school genaamd “Sax School RCL”.

Toen ik kinderen kreeg was ik erg benieuwd of er ook iets van muziekles bestond voor kleine kinderen en begon daardoor in 2019 aan de Post HBO-opleiding Muziek op Schoot. Inmiddels ben ik afgestudeerd en geef ik o.a. les op diverse kinderdagverblijven en muziekscholen. Op De VAK geef ik de Muziek op Schoot. lessen met heel veel plezier op donderdag- en zaterdagochtend in OPEN.


 

5015

Peutermuziek 2 t/m 4 jaar

8

OPEN

Meer informatie

5014

Muziek op Schoot (Dreumes) 1 tot 2 jaar

8

OPEN

Meer informatie

5016

Muziek op Schoot (Baby) 4 mnd t/m 1 jaar

8

OPEN

Meer informatie

5049

Dreumes- en peutermuziek 1 tot 4 jaar

8

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info