VAKatures

Werken bij De VAK

Coöperatie De VAK, centrum voor de kunsten Delft, is een collectief van ongeveer 100 kunstdocenten dat sinds 2016 kunstlessen verzorgt voor Delft en omgeving. Het centrum bestaat uit de afdelingen muziek, dans, theater, beeldend, schrijven en body & mind. Jaarlijks verzorgt De VAK meer dan 300 cursussen en lessen voor ongeveer 3700 cursisten en deelnemers. Daarnaast zijn er regelmatig uitvoeringen, presentaties en projecten en werkt De VAK samen met andere partijen in de stad. Sinds september 2018 vormt De VAK samen met de bibliotheek DOK het centrum OPEN.

De VAK is als jonge organisatie volop in ontwikkeling, maar doet dat op basis van de jarenlange ervaring van een groep stevige kunstprofessionals. Samen bouwen we de organisatie de komende jaren verder uit.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info