Dreumes- en peutermuziek 1 tot 4 jaar

Hoe leuk is het om met jouw dreumes of peuter samen muziek te maken?

Ben je niet muzikaal of kan je niet zingen? Geen probleem. De docent wijst jou de weg. Samen maken jullie de muziek en bewegen op de muziek mee.

Deze gemixte groep is voor alle (klein)kindjes vanaf 1 jaar. Daardoor kunnen bv. broertjes en zusjes tegelijk komen en de grote kindjes zijn het voorbeeld voor de kleinere. Bij het maken van de lessen kijkt de docent naar de behoeftes en ontwikkelingsgebieden die met de deelnemende kinderen matcht. De cursus wordt zo voor iedere groep op maat gemaakt. En ervaring heeft geleerd dat deze mix van leeftijden erg goed werkt!

Docenten

Zittend op de grond zingen we samen en maken we muziek met instrumenten geschikt voor kinderhandjes. We springen, stampen en klappen mee met de muziek. Alle liedjes zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen en hun belevingswereld. Het zijn liedjes die je al kent van vroeger, maar ook nieuwe liedjes over de dagelijkse gang van zaken.

In eerste plaats is de les natuurlijk een feestje voor iedereen die meedoet. Maar al spelend wordt de taal- en de sociale ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Door samen te zingen en te spelen bouw je een band op. De liedjes kun je ook thuis zingen! De docent kan je vertellen waar je alles kunt vinden.

Wat moet ik meenemen?

Voor deze cursus hoef je niks mee te nemen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 1 tot 4 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Dreumes- en peutermuziek € 72,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

dag cursus

Scratch en Concert Blokfluitdag vanaf 18 jaar

Lezing

Het Vermeer van Delft vanaf 18 jaar

De vloer op – korte cursus vanaf 18 jaar

Korte cursus

Dans je fit korte cursus vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info