Dreumes- en peutermuziek 1 tot 4 jaar

Hoe leuk is het om met jouw dreumes of peuter samen muziek te maken?

Ben je niet muzikaal of kan je niet zingen? Geen probleem. De docent wijst jou de weg. Samen maken jullie de muziek en bewegen op de muziek mee.

Deze gemixte groep is voor alle (klein)kindjes vanaf 1 jaar. Daardoor kunnen bv. broertjes en zusjes tegelijk komen en de grote kindjes zijn het voorbeeld voor de kleinere. Bij het maken van de lessen kijkt de docent naar de behoeftes en ontwikkelingsgebieden die met de deelnemende kinderen matcht. De cursus wordt zo voor iedere groep op maat gemaakt. En ervaring heeft geleerd dat deze mix van leeftijden erg goed werkt!

Docenten

Zittend op de grond zingen we samen en maken we muziek met instrumenten geschikt voor kinderhandjes. We springen, stampen en klappen mee met de muziek. Alle liedjes zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen en hun belevingswereld. Het zijn liedjes die je al kent van vroeger, maar ook nieuwe liedjes over de dagelijkse gang van zaken.

In eerste plaats is de les natuurlijk een feestje voor iedereen die meedoet. Maar al spelend wordt de taal- en de sociale ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Door samen te zingen en te spelen bouw je een band op. De liedjes kun je ook thuis zingen! De docent kan je vertellen waar je alles kunt vinden.

Wat moet ik meenemen?

Voor deze cursus hoef je niks mee te nemen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 1 tot 4 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Donderdag 03 november 2022

Donderdag 12 januari 2023

Donderdag 16 maart 2023

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Dreumes- en peutermuziek € 72,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Break All Levels All Ages vanaf 8 jaar

Musical 15 t/m 18 jaar

eendaagse cursus

Scratch en Concert Blokfluitdag vanaf 18 jaar

Nieuw

Zo doe je dat! Beeld en tekst 11 t/m 16 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info