Openingstijden & Klantenservice

Openingstijden van De VAK

De VAK is geopend voor lessen en cursussen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 23.00 uur. Zaterdag van 09.00-17.00 uur.

De VAK heeft in verband met de feestdagen of vakanties aangepaste openingstijden. Kijk in het onderstaande vakantierooster voor meer informatie hierover. 

Klantenservice

Contact opnemen met de klantenservice kan via:
info@vak-delft.nl of via 015-8904901. Je kunt het kantoor bezoeken van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Een suggestie of een klacht?

Heb je een suggestie of een klacht? We horen het graag. Stuur ons een mail, bel of vul een formulier in bij de receptie. Je kunt ook bellen om een afspraak te maken met één van de coördinatoren.

Wijzigingen

Het cursusoverzicht is met zorg samengesteld. Toch zijn er wijzigingen van aanbod, data en prijzen mogelijk. We doen ons uiterste best de website up-to-date te houden. Deze website wordt dagelijks ververst.

Vakantierooster

  • Koningsdag: zaterdag 27 april 2024
  • Meivakantie: maandag 29 april tot maandag 6 mei
  • Hemelvaart: donderdag 9 mei 2024
  • Pinksterweekend: zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024
  • Zomervakantie: maandag 15 juli tot maandag 26 augustus 2024

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info