Sophatai Kanthatham

Docent dans
Sophatai portret 2023

Met bijna drie decennia van uitgebreid lesgeven en optreden, draag ik mezelf op om mijn vreugde en danservaring te delen. Mijn passie voor dans is door mijn grootmoeder en mijn moeder aan mij doorgegeven. Als derde generatie van deze ‘dansdynastie’, ben ik trots op mijn onschatbare erfenis. Nadat ik op 16-jarige leeftijd de Royal Academy of Dance (RAD) Advanced-niveau in Thailand had afgerond, zette ik mijn dansstudies voort in de Verenigde Staten, Engeland, en Frankrijk.

Ik heb bij diverse dansgezelschappen opgetreden en lesgegeven op verschillende scholen in Thailand, Duitsland, en Nederland. Gedurende 2003-2016 was ik de directeur van twee dansscholen in Thailand.

Ik ben een gekwalificeerde geregistreerde docent en Tutor van de Royal Academy of Dance (Engeland), evenals een gecertificeerde docent van Progressing Ballet Technique (Australië).

In 2016 ben ik verhuisd naar Den Haag.

Vanaf januari 2019 geef ik les aan volwassenen bij De VAK, Centrum voor de Kunsten in Delft.


 

3051

Klassiek ballet - advanced (live piano) vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

3066

Barre Workout vanaf 18 jaar

18

OPEN

Meer informatie

3076

Klassiek ballet - intermediate (live piano) vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

3029

Danstraining vanaf 50 jaar

18

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info