Roelof van der Sar

Docent muziek
RoelofvanderSar3

Na mijn studie Biologie besloot ik Muziektheater te studeren aan Codarts in Rotterdam. Tijdens mijn studie ben ik ook begonnen met lesgeven aan diverse groepen. Ik heb een a capella groepje geleid, een beginnend popkoor op weg geholpen, musicallessen gegeven aan kinderen en jongeren en zanglessen aan alle leeftijden. Daarnaast heb ik zelf in een aantal kleine producties gespeeld, en ben ik werkzaam geweest als leadzanger op een cruiseschip.

Muziektheater is zo veelzijdig, dat het zich in vele vormen uit, maar het overkoepelende thema blijft voor mij altijd het vertellen van verhalen met muziek. Dat staat bij mij in de lessen altijd centraal: Wat wil je vertellen, en hoe moet dat dan klinken?

Vanuit die vraag werk ik zowel in individuele zanglessen als in koren of andere groepen. En dat met een grote dosis plezier en enthousiasme!


 

5039

Popkoor Delfts Blond vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info