Popkoor Delfts Blond vanaf 18 jaar

Zing tijdloze popmuziek in een gezellige groep

Wil je meerstemmig zingen in een enthousiaste groep? Wil je leren hoe je het beste uit je stem en je interpretatie haalt? Bij popkoor Delfts Blond zing je de mooiste popmuziek van alle tijden.

 

Popkoor voor volwassenen

Iedereen van 18 jaar en ouder, met of zonder veel zangervaring, is welkom om bij Delfts Blond te komen zingen. Er wordt wel vooraf een korte stemtest met je gedaan.

Wat leer je tijdens de lessen van popkoor Delfts Blond?

Door het jaar heen werk je met de groep aan nieuw repertoire voor het koor en zing je regelmatig het oude werk door. Klassieke nummers worden afgewisseld met moderne liedjes. Daarnaast leer je van alles over hoe je jouw stem zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen en hoe je de muziek het beste laat overkomen bij het publiek dat naar de concerten komt luisteren.

Wat moet ik meenemen?

Je krijgt de bladmuziek en eventuele oefenbestanden toegestuurd. Het enige wat je nodig hebt zijn een printer om de bladmuziek uit te printen en een map om die in mee te nemen naar de lessen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Popkoor Delfts Blond € 271,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Popkoor – From the Top  vanaf 16 jaar

VAK Vocaal Ensemble vanaf 18 jaar

Jazzkoor All that Jazz gevorderden vanaf 21 jaar

Popkoor New Tops vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info