Marieke Thiescheffer

Docent beeldend
Marieke Thiescheffer

Mijn naam is Marieke Thiescheffer (1957). Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst. Daarvoor werkte ik in het jeugd en jongerenwerk, bij de kinderopvang , GGZ-Jeugd en als cameravrouw bij de Nederlandse omroepen. Ik heb video producties gemaakt voor de regionale oproepen en op de kunstacademie. Ik werk nu als autonoom beeldend kunstenaar, waarbij het (zelf) portret een belangrijke bron van inspiratie is. Naast mijn kunstenaarschap geef ik met veel plezier workshops aan kinderen op het gebied van beeldende vorming. Mijn specialiteit bij de VAK educatie is het maken van films, montage, animaties, tekenen en schilderen. Kinderen ruimte geven voor ontdekkingen is mijn doel.

Ik ben actief als docent bij het programma Cultuureducatie met Kwaliteit op verschillende basisscholen in Delft. Ook heb ik een aantal jaren in de Brede School diverse workshops gegeven.


 

1065

Creatief tekenen & schilderen 8 t/m 11 jaar

11

OPEN

Meer informatie

1066

Creatieve tekentechniek 12 t/m 16 jaar

11

OPEN

Meer informatie

1059

Creatief tekenen & schilderen 10 t/m 15 jaar

11

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info