Qi Gong vijfdaagse vanaf 18 jaar

Zin in een mini vakantie in eigen stad?

Kom lekker Qi Gong trainen in het heerlijke groen van de Doelentuin in Delft. Laat je energie stromen en laadt helemaal op! De Qi Gong vijfdaagse is van 4 t/m 8 september elke dag van 8:00 – 8:30. Deze mini-lesjes van 30 minuten zijn makkelijk in te passen in je dag. Je zult merken dat dit mini-momentje voor jezelf je heel goed doet! Een heerlijke start van je dag!

De les wordt gegeven door Natasja Roodbergen, zij geeft ook jaarcursussen Qi Gong bij De VAK.

Het programma

Elke ochtend doen we samen een paar eenvoudige Qi Gong oefeningen waarbij we diep ademen, het lichaam strekken en openen en het hoofd even helemaal leegmaken.

Locatie

De lessen vinden plaats in de Doelentuin in het centrum van Delft, neem de ingang tegenover Schutterstraat 15.

 

Wat moet ik aantrekken?

Trek loszittende kleding en platte schoenen aan. Neem iets warms mee dat je makkelijk aan en uit kunt trekken zoals en vestje of een (sport)jasje. En zorg ervoor dat je ruim op tijd op locatie bent zodat we in alle rust kunnen beginnen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Start

Aantal lessen

1

Locaties

Op locatie

Instroom

Geen instroom mogelijk

Prijstabel

Qi Gong vijfdaagse € 45,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Qi Gong vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info