Natasja Roodbergen

Docent Qi Gong
Natasja Roodbergen

Mijn naam is Natasja Roodbergen en ik geef onder andere Qi Gong lessen. Ik ben getraind door Sifu Henny Eleonora, officieel meester Dao Yin Yang Shen Gong in Nederland. Ik heb een grote passie voor de Chinese cultuur en filosofie, en in het bijzonder voor Qi Gong, Kung Fu en de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG).

“Het Chinese holistische denken, trainen van lichaam en geest en het bevorderen van de gezondheid fascineren mij. In Qi Gong komt dit allemaal heel mooi samen. Wat mij is geleerd wil ik graag delen en samen met jou beoefenen!”

Naast het geven van Qi Gong lessen studeer ik TCG aan Academie Bo Yi in Zoetermeer en ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk Pu Ti Zi in Delft.

Voor meer informatie zie www.putizi.nl.


 

6008

Qi Gong vijfdaagse vanaf 18 jaar

1

Op locatie

Meer informatie

6026

Qi Gong vanaf 50 jaar

30

OPEN

Meer informatie

6027

Qi Gong vanaf 21 jaar

30

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info