Musical Mini-Stars 4 t/m 6 jaar

Bij musical leer je het allemaal!

Hou je ervan om in de rol te kruipen van een fantastische filmster, een geheimzinnige spion, of een strenge juf, dan is musical echt iets voor jou. In 1 uur tijd krijg je afwisselend les in de disciplines toneel, zang en dans van 1 musicaldocent. Je werkt naar een presentatie of voorstelling toe. 

Deze cursus is voor iedereen van 4 tot en met 6 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wil ontwikkelen.

Docenten

Wat ga je doen in de musicallessen?

Toneel Stap voor stap leer je toneelspelen Je maakt gebruik van je stem, tekst, beweging en ook stil spel. Samen ontdek je hoe je verschillende rollen kunt spelen. Fantasie en spelplezier staan voorop.

Zang Spelenderwijs ontdek je wat je allemaal kunt met je stem en hoe je deze in kan zetten in verschillende personages. Je zingt verschillende liedjes en er is aandacht voor solo en samenzang.

Dans Je leert lekker vrij te bewegen, leert allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. 

De musicallessen zijn groepslessen waarbij je ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Er zijn verschillende momenten waarop je gaat presenteren. De laatste les sluiten we af met een presentatie. Daarna start het tweede blok van 15 lessen.

Naarmate het seizoen vordert, besteed je steeds meer aandacht aan het samenbrengen van de drie disciplines, het repeteren en natuurlijk het presenteren van de eindvoorstelling. 

Wat doe ik aan en neem ik mee? 

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kunt bewegen. Ben je bang om uit te glijden, ga dan op blote voeten of trek binnenschoenen aan.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

4 tot en met 6 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Donderdag 23 september 2021

Donderdag 10 februari 2022

Aantal lessen

15

Locaties

Hofstee

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musical Mini-Stars € 125,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Musical Kids 7 t/m 9 jaar

Musical 7 t/m 9 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info