Pnina Schupper Levy

docent dans
Pnina Schupper

Ik heb mijn liefde voor dans al ontdekt in Israel, waar ik ben opgegroeid. Als kind en tiener volgde ik klassiek, modern, impro-compo lessen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Hier in Nederland heb ik twee dans opleidingen afgerond: De Fonty dans academie met een uitvoerende danstheater richting en vervolgens Codarts – Rotterdamse dans academie, richting docent dans.

Sinds mijn opleiding heb ik op talloze plekken gedanst, gespeeld, les gegeven en choreografieën gemaakt. Onder andere was ik verbonden en mede oprichter van het danstheatergroep Mimekry waar we kinderstukken en straattheater stukken hadden gemaakt, gedanst en gespeeld. Verder had ik mijn eigen danstheatergroep 15FEET waar we dans combineerde met andere kunstvormen.

Ik geef les bij De VAK en bij het CKC te Zoetermeer. Daarnaast verzorg ik op verschillende scholen in Delft dansles. De lessen op de scholen gaan voornamelijk over creativiteit en fantasie in dans. Daar train ik ook de leerkracht om met dans voor de klas te staan.

Mijn moto: Je eigen kleur vinden in dans. Dan kan iemand zijn echte dans ziel en plezier ontdekken!


 

2035

Rondom5klas 4 t/m 6 jaar

15

OPEN, Hofstee

Meer informatie

3055

Peuterdans - ouder en kind 2 t/m 4 jaar

10

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info