Kinderstrijkorkest 6 t/m 12 jaar

Voor alle strijkers die samen willen spelen

Music Lab Delft

Ben jij onder de 13 jaar en speel je viool, cello, altviool of contrabas? Kom dan bij het Music Lab en ervaar hoe leuk het is om samen te spelen!

Speel mee met het nieuwe Music Lab Delft. De VAK start met een nieuw kinderstrijkorkest. Celliste Falou Lansink zal de repetities leiden. Na een repetitieperiode treed je samen op in Delft en omstreken.

Om deel te kunnen nemen is het van belang dat je minimaal 1 jaar les hebt.

Docenten

Wil je meedoen?

Dan horen we je graag eerst spelen. Dat kan tijdens audities of tijdens de OPEN repetities

Doe auditie en maak een filmpje waarin je een stuk speelt dat je leuk vind en speel het stuk Jamaican lullaby vanaf de bladmuziek die je hier vindt. Stuur je filmpje naar: faloulansink@hotmail.com. De deadline is op woensdag 12 januari 2022.

OPEN repetities

Op 9 en 16 februari hebben we OPEN repetities. Vind je het een beetje spannend om auditie te doen? Kom dan naar de OPEN repetitiedagen. Zo leer je Falou kennen en misschien wel jouw orkestleden. Meld je aan via het formulier.

Heb je auditie gedaan of ben je bij de OPEN repetities geweest en heb je samen met Falou besloten dat jij onderdeel van het orkest wordt? Gefeliciteerd dan kun je je nu aanmelden voor het Kinderstrijkorkest onderaan de pagina!

Music Lab Delft

Onder de noemer van Music Lab Delft presenteert De VAK een nieuw orkestproject. Het jeugd strijkorkest is een van de eerste orkesten binnen dit project.

Korting

Leden van De VAK krijgen 50% korting op de cursusprijs. Vermeld bij de aanmelding in het opmerkingen veld dat je lid bent van De VAK. De korting wordt dan verrekend door de administratie.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

6 tot en met 12 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Woensdag 07 september 2022

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Kinderstrijkorkest € 284,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Korte cursus

Column schrijven – korte cursus vanaf 18 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen en illustreren – basis vanaf 18 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen/illustreren – introductie vanaf 18 jaar

The VAK Orchestra vanaf 13 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info