Keramiek vanaf 18 jaar

Delft keramiekstad! En wij geven er les in!

In de cursus keramiek wordt lesgegeven volgens stappenplannen. Deze plannen zorgen voor een goede kennis van en werken met de technieken, zowel voor handvormen als op de pottenbakkersschijf. Vandaaruit ontwikkel je je voorkeur en stijl in wat je wilt maken. Workshops, speciale technieken, rakustoken en exposities; allemaal mogelijkheden in het cursusjaar om jouw vaardigheden in klei te vergroten!

 

Keramiekles voor mensen met passie voor klei

Deze jaarcursus is geschikt voor mensen van alle leeftijden en alle niveaus (beginners-gevorderden).

Wat leer je tijdens keramiekcursus?

In de jaarcursus leer je alles wat je nodig hebt om juist dàt te maken waar je interesse ligt en nog veel meer. De begeleiding begint intensief met de stappenplannen om de basiskennis van werken met klei te starten en/of vergroten. Daarna richt je je op jouw eigen stijl/smaak met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en altijd een docent in de buurt.

Wat moet ik meenemen?

Als je start binnen de afdeling keramiek hoef je geen materiaal mee te nemen. Klei kun je in de keramiekles kopen. Ons moderne atelier is voorzien van alle apparaten/gereedschappen om mee te starten.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Start

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Keramiek € 638,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

dag cursus

Scratch en Concert Blokfluitdag vanaf 18 jaar

De vloer op – korte cursus vanaf 18 jaar

Korte cursus

Dans je fit korte cursus vanaf 50 jaar

Aziatische Kalligrafie voor gevorderden vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info