Margreet Koelewijn

Docent beeldend
Margreet Koelewijn VK

Mijn naam is Margreet Koelewijn. Al jaren geef ik met veel plezier keramieklessen aan volwassenen.

De basis is gelegd bij De Porceleyne Fles waar ik de opleiding ‘decoreren op aardewerk’ heb gevolgd, evenals ‘draaien en handvormen’ op de experimentele afdeling. Ook het proces vormen met gietklei (slib casting) heb ik op De Porceleyne Fles geleerd en toegepast. Diverse cursussen, masterclasses in binnen en buitenland hebben mijn wereld in keramiek breder gemaakt. Mijn inspiratiebronnen zijn oosters geïnspireerd en zichtbaar in mijn keramiek in galeries en keramiekmarkten.

Werken met klei vind ik oneindig boeiend, leuk en verslavend! Het vormen van één blok klei tot wat jij mooi vindt, vergt oefening en creativiteit, en met het juiste glazuur maak je een prachtig stukje keramiek.


 

1041

Keramiek vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info