Wil Lambregts

Docent dans
WilLambregtsVK

Ik ben zelf in aanraking gekomen met volksdansen toen ik begon met het spelen van volksmuziek op de gitaar. Al gauw realiseerde ik me dat de Spaanse flamencodans mijn grote liefde is en daarin ben ik mij toen gaan specialiseren. In Nederland bij Juan Antonio, maar ook in Spanje bij oa. Immaculada Aquilar, Curro Velez (bekend van Fiesta Gitana) en LoliFlores. Verder bleef ik gitaarlessen volgen van oa. Paco Peña in Córdoba.

Ik was de vaste gitarist in “Grupo Juan Antonio” en danste in mijn eigen groep “Los Duendes”. Tevens was ik verbonden aan de Dansacademie te Arnhem en de School voor de Hoge Kunsten te Amsterdam. Ik doceer al 20 jaar aan mijn eigen Flamenco school en geef regelmatig gastlessen.


 

3042

Flamenco - intermediate (live muziek) vanaf 18 jaar

34

OPEN

Meer informatie

3043

Flamenco - advanced (live muziek) vanaf 18 jaar

34

OPEN

Meer informatie

3044

Flamenco beginners vanaf 18 jaar

16

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info