Tom Palms

Docent muziek
TomPalmsVK

Ik ben sinds 2010 verbonden aan De VAK, met veel plezier! Muziek schrijven, spelen en overdragen aan andere mensen is mijn full-time bezigheid.Wat mij het meest opvalt, is dat gedurende de 30 jaar waarin ik actief ben als musicus/docent, muziek zelf steeds meer leidend wordt.

Door mijn klassieke achtergrond/studie en door ook actief te zijn in andere genres zoals, rock, blues, popmuziek en heavy metal kan in de lessen diep ingegaan worden op een of meerdere muziekstijlen naar wens.

Wat ik graag over wil brengen is dat muziek leuk en prachtig kan zijn en dat muziek niet zonder meer in een hokje te plaatsen valt. Plezier en samen met de cursist ergens naar toe werken staat centraal.


 

8003

Gitaar

36

OPEN, Hofstee, BuitenGewoon

Meer informatie

5038

Gitaarensemble vanaf 21 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info