Stephanie Francke

Docent muziek
Stephanie Francke.1

In mijn lessen ligt de nadruk op pop- en jazzmuziek en in mindere mate klassieke muziek. Ik vind het belangrijk dat mijn lessen aansluiten bij de wensen van de leerling en daarom zullen we altijd samen kijken naar het repertoire dat we kiezen.
Dus, wil je graag die ene saxofoonsolo spelen die je kent van Youtube? Of wil je graag goed leren soleren? Wil je freestylen op een beat? Of je techniek verbeteren? Dat kan allemaal!

In 2012 ben ik cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en heb inmiddels zo’n tien jaar ervaring met lesgeven. Ik heb ervaring met beginners en gevorderde spelers, jonge kinderen en volwassenen, groepslessen en privé lessen.

Naast het lesgeven treed ik graag op. Zo heb ik twee albums uitgebracht, speel ik regelmatig met mijn saxofoonkwartet Spoken, heb ik veel DJ-optredens gedaan en speel ik bij allerlei soorten bands en bigbands.

Wil je een proefles volgen? Ik nodig je van harte uit, dan gaan we aan de slag om je eerste nummer te leren spelen! Het is geen probleem als je nog helemaal geen ervaring hebt.


 

8018

Saxofoon

36

OPEN

Meer informatie

5010

Saxofoonband vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info