Saxofoon

Saxofoon spelen is leuk en snel te leren!

Tijdens de lessen houden we ons bezig met verschillende stijlen, waaronder jazz en pop en gaan aan de slag met bladlezen en improvisatie. Binnen no-time kun jij je eerste nummers spelen! Ook voor gevorderdere cursisten hebben wij veel in petto. Maak dus snel een afspraak en kom langs voor een gratis proefles!

De saxofoonles is voor jong en oud en we geven les aan zowel beginners als gevorderden! De meeste jonge leerlingen beginnen rond de 8 of 9 jaar.

Wat leer je tijdens saxofoonles?

Tijdens de lessen gaan we aan de slag met bladlezen en improvisatie. Ook het spelen op gehoor komt ruimschoots aan bod. We zullen het hebben over ademhaling, aanblazen, tongaanzet en allerlei andere technieken die bij het saxofoonspelen aan bod komen!

Hoeveel les moet ik nemen?

Hoewel bij jonge leerlingen 20 minuten per week vaak volstaat, kiezen de meeste leerlingen kiezen voor 30 minuten privéles per week. Bij De VAK zijn er verschillende bands, waaronder de saxofoonband en als je goed oefent kun je daar misschien wel in spelen!

Handig om te weten

Tijdens een proefles kijken we naar de mogelijkheden. De proefles is gratis, vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur. Voor deze les hoef je niks mee te nemen. De VAK heeft een saxofoon waar jij op kunt spelen. Als je besluit om te starten met de cursus, dan kun je bij De VAK ook een saxofoon huren. Vraag tijdens de proefles meer informatie hierover!

Lesvorm

Individueel

Leeftijd

vanaf 8 jaar

Lesdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Start

Bij aanvang en gedurende het cursusjaar

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

instromen is mogelijk.

Lesgeld calculator

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

Aanmelden

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Urban 11 t/m 14 jaar

Kunstgeschiedenis

Kleurige toppers vanaf 18 jaar

Kunstgeschiedenis

Romeinen vanaf 18 jaar

Kunstgeschiedenis

Werken in klei vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info