Sanne van der Put

Docent dans
IMG_4736

Na mijn opleiding bij het Nederlands Dans Theater heb ik als professionele danseres gewerkt voordat ik begon met lesgeven en choreograferen. Inmiddels geef ik al meer dan 30 jaar met nog steeds evenveel passie en plezier les aan amateursdansers, HBO-dansstudenten en professionele dansers. Daarnaast maak ik als free-lance choreografe werk voor in theaters of op locatie.

Mijn moderne danslessen zijn sinds mijn studie aan het Limón Instituut in New York sterk gebaseerd op de Limón techniek: met aandacht voor adem, zwaartekracht en gewicht. De les start met een niet te lange warming up, via veel across the floor en regelmatig vloerwerk naar het werken aan een langere choreografische combinatie. Ook is er de mogelijkheid om met de groep mee te doen aan projecten en optredens. Altijd aandacht voor verbindingen (flow), dynamiek, muzikaliteit (‘the body as an orchestra’) en natuurlijk bewegingsplezier!


 

3024

Moderne dans - intermediate vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

3025

Moderne dans - advanced vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info