Josha Nuis

Docent muziek
Josha portretVK

Mijn naam is Joshua Nuis, ik geef al enkele jaren met veel plezier drumlessen. Ik prijs me erg gelukkig met het feit dat ik van mijn grote liefde mijn werk heb kunnen maken.

Ik begon op mijn elfde met drummen. Ik volgde vervolgens drumcursussen bij De VAK en nam privéles. Uiteindelijk kwam ik bij de popafdeling van het conservatorium in Amsterdam terecht. Daar leerde ik een betere pop-, rock- en funkdrummer te worden. Ondertussen bleef ik hard aan mijn metal drumvaardigheden werken. Na het afronden van de opleiding ben ik bij verschillende muziekscholen drumles gaan geven.

Naast het lesgeven, speel ik in verschillende bands. Dankzij het vele touren heb ik al een groot deel van de wereld gezien: van New York tot Zagreb. Ik heb op de podia van grote Nederlandse en buitenlandse festivals opgetreden. Ik speelde o.a. op Lowlands, Noorderslag, CMJ, Groezrock en Furyfest.

 

“Ik hoop dat mijn leerlingen ook veel bandervaring zullen opdoen. Maar niet iedereen heeft zomaar de mogelijkheden om in een bandje te gaan spelen. Daarom boots ik bandsituaties na in de les. We werken ook veel aan samenspel en gehoortraining.”


 

8009

Drums en slagwerk

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info