Jelle van Bemmelen

Docent muziek
Jelle van Bemmelen

Mijn naam is Jelle van Bemmelen (1997).
Vanaf 2010 speel ik gitaar, en heeft mijn uit de hand gelopen hobby ervoor gezorgd dat ik sinds 2014 aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht de opleiding jazz/pop gitaar mag volgen. Daarnaast ben ik werkzaam als gitaardocent, en speel ik in verschillende bands en combo’s. Ik oriënteer mij zo breed mogelijk; Jazz, Fusion, Pop, Rock. Niets is mij te gek.

Als gitaardocent probeer ik vooral het plezier in muziek over te brengen op de leerling, en kies ik stukken waar je iets mee hebt. Mocht je er meer mee willen, komen theoretische kennis en muziekleer vanzelf wel aan bod. Eerst vooral veel plezier hebben in het leren bespelen van je instrument.


 

8013

Elektrisch gitaar

36

OPEN

Meer informatie

8003

Gitaar

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info