Cem Karayalçin

Docent muziek
Cem Karayalcin (Photo by Gerard Groenendijk)

Wat anderen over hem zeggen: “Cem Karayalçin is een multi-instrumentalist geboren in Rotterdam. Hij begon op zijn elfde met gitaarspelen en werd kort daarna toegelaten tot de Havo/Vwo voor Muziek en Dans, een middelbare school die regulier onderwijs combineert met muziekonderwijs om leerlingen voor te bereiden voor een opleiding aan een conservatorium. In 2017 begon hij zijn opleiding aan de jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam, waar hij lessen volgde bij Martijn van Iterson, Jesse van Ruller, Reinier Baas en Maarten van der Grinten. Hij heeft daar zijn master-opleiding in 2023 afgerond met een 9.”

Ik ben muzikant die zich laat leiden door mijn nieuwsgierigheid, waardoor ik mij  in uiteenlopende muzikale situaties vind. Ik ben begonnen met banjo spelen in The Fried Seven. Maar ik ben ook te horen in een duo met violist Valentine Blangé waar Valentine’s composities en bewerkingen van klassieke stukken te horen zijn. Ik speel daarin zowel gitaar als mandoline. Daarnaast heb ik ook meegedaan aan orkestprojecten als de Metropole Academy en was ik lid van Jong Metropole in 2019-2020.


 

8003

Gitaar

36

OPEN, Hofstee, BuitenGewoon

Meer informatie

8013

Elektrisch gitaar

36

OPEN, BuitenGewoon

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info