Bastiaan Boekesteijn

Docent muziek
BastiaanBoekesteijn

Ik ben Bastiaan Boekesteijn, ik werk als docent en geef bij De VAK gitaarles. Ik speel al jaren gitaar en blijf het ontzettend leuk vinden. Op 15 jarige leeftijd kreeg ik voor het eerst een gitaar in handen. Na eerst wat zelf aangerommeld te hebben, ben ik gitaarlessen gaan volgen. Geen spijt van gehad! Ik heb de opleiding klassiek gitaar gedaan, die ik in 2002 heb afgerond. Sindsdien geef ik les en doe dat met veel plezier. Ik heb inmiddels de nodige leservaring opgedaan. Andere ervaringen die ik meeneem zijn, bandervaring, lesgeven aan groepen en individuele lessen. Ervaring in het leiden van ensembles en het maken en schrijven van muziek.

Lessen
Je kan bij mij terecht voor zowel de akoestische als de elektrische gitaar. De gitaarlessen staan open voor leeftijden vanaf zeven jaar. Ben je jonger dan acht jaar, wordt eerst gekeken of je motorisch ver genoeg bent om te kunnen starten.

Voor startende kinderen gebruik ik een methode, die erg toegankelijk is voor ze. Deze methode bouwt toe naar een goed besef van ritme en het goed leren kennen van de noten op de gitaar. Bij de akoestische gitaar wordt in verschillende stijlen lesgegeven. O.a. klassiek, pop, ‘kampvuurmuziek’, Braziliaanse muziek en fingerstyle.

Wil je jezelf leren begeleiden en erbij zingen? Dat kan ook. Je kan zowel met een plectrum leren spelen of met je vingers of allebei. Bij elektrisch kun je bij mij terecht voor de stijlen rock, pop, funk, hardrock en metal. Als je bij mij op les komt, kan je het volgende verwachten:

  • Een prettige sfeer
  • Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd, wil je bijvoorbeeld een bepaald nummer leren spelen?
  • Duidelijke aanwijzingen en opbouw van de lessen
  • Noten lezen, tablatuur lezen
  • en nog veel meer!

Wellicht mag ik je ontvangen op de gitaarles.


 

8003

Gitaar

36

OPEN, Hofstee, BuitenGewoon

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info