Barbara Ney

Docent muziek
Barbara Ney

Hallo, ik ben Barbara Ney. Ik werk als Docerend Musicus en Muziektherapeute. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in lesgeven: groepen, ensembles en individueel voor alle leeftijden. Als coach en mentor heb ik veel collega’s terzijde gestaan.

Als uitvoerend musicus heb ik opgetreden met verschillende ensembles, zowel klassiek als licht. Ik was toen te zien en te horen op televisie, radio, concerten en feesten. Talrijke tournees met het internationale ensemble “Ja-ka-scha” voerden mij door Duitsland en Oostenrijk.

Het samenspel en het plezier beleven in muziek zijn belangrijke drijfveren in mijn werk.
Mijn liefde voor Franse chansons deel ik momenteel in een duo met een accordeonist.

Naast het lesgeven op De VAK en spelen organiseer ik concerten en ben ik medeoprichter van het jeugdensemble “Musica non olet”, het kinderensemble “het Hoornse Nootje” en “het Orkest van Midden-Delfland”. Als lid van de vereniging CultuurStek probeer ik nu ook aan het culturele leven in Den Hoorn een bijdrage te leveren.

Muziek betekent voor mij een universele taal, die iedereen raakt en het onzegbare uitdrukt.
“Waar worden tekort schieten, spreekt de muziek”(H.C. Andersen).


 

8002

Viool

36

OPEN

Meer informatie

5002

Viool kennismaking vanaf 21 jaar

5

OPEN

Meer informatie

5003

Viool kennismaking 6 t/m 8 jaar

5

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info