Alice Cronie

Docent muziek
alice cronie

Als hoofdvak heb ik dwarsfluit gestudeerd aan het conservatorium van Leeuwarden. Na mijn studie heb ik verder gestudeerd bij Machiko Takahashi. Tijdens en ook na mijn studie heb ik in masterclasses gespeeld in Engeland bij Kate Hill, in Nice bij Jean-Loup Grégoire en Alain Marion en in Rome bij Michel Debost. Aan het conservatorium van Brabant heb ik de aantekening behaald; leiding geven aan elementaire ensembles. In Duitsland heb ik een bijscholing gedaan in Trossingen aan de Bundesakademie; leiding geven en spelen in een dwarsfluitensemble en dwarsfluitorkest. Verder heb ik een certificaat “Fit für die Schule” met als specialisatie blazersklas behaald in Hannover. Hiermee kun je op een basisschool muziekles geven en blazersklassen leiden. Met leerlingen van verschillende muziekscholen in Niedersachsen heb ik meegewerkt aan de instudering en uitvoering van het muziekstuk op de EXPO in Hannover.

Sinds 1991 geef ik les op verschillende muziekscholen in Nederland en Duitsland en heb tevens een privé lespraktijk. Ik vind het leuk om de leerlingen het plezier van het fluitspelen bij te brengen en ook aan te sluiten bij de muzikale interesse van de leerlingen.


 

8005

Dwarsfluit

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

5030

Instrumentenproeverij 7 t/m 8 jaar

8

OPEN, Hofstee

Meer informatie

5025

Dwarsfluit opfriscursus vanaf 21 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

5027

Dwarsfluitles kennismaking 6 t/m 20 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

5026

Dwarsfluitles kennismaking vanaf 21 jaar

4

Hofstee, OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info