Popkoor – From the Top  vanaf 16 jaar

Recente hits en evergreens in een origineel meerstemmig jasje

Hou je van zingen en ben je op zoek naar een leuke groep om samen muziek mee te maken? Kom meezingen met Popkoor From The Top!

From The Top is een relatief klein koor met een focus op plezier om te zingen, waarbij natuurlijk aandacht voor zangtechniek, ademhaling en interpretatie niet mag ontbreken. We zingen meestal driestemmig en werken toe naar leuke uitvoeringsmomenten. Qua repertoire kan je rekenen op popmuziek van de jaren 50 tot nu: van the Beach Boys via Simon & Garfunkel en Cyndi Lauper naar bijvoorbeeld Adele, Coldplay en Ed Sheeran. Lijkt dat je wat, lees dan vooral even verder.

 

Muzikaal, laagdrempelig, gezellig

Muziek maken moet in eerste instantie natuurlijk leuk zijn. Daarom houden we de lessen lekker laagdrempelig: zo hoef je geen noten te kunnen lezen en geen eerdere zangervaring te hebben om bij From the Top mee te kunnen zingen. Toch zetten we prachtige en complexe stukken neer, doordat je thuis kunt oefenen met opnames en  doordat we ruim de tijd nemen om de moeilijke stukjes uitgebreid door te nemen in de les. Je kunt meer dan je misschien denkt!
De lessen hebben een gezellige, ongedwongen sfeer. Daarnaast word jij ondersteund waar je dat goed kunt gebruiken, zowel op muzikaal als zangtechnisch vlak.

Wat leer je tijdens de lessen van popkoor From the Top?

We gaan aan de slag met bekende nummers die docent Sanne speciaal voor het koor arrangeert. Verzoekjes zijn welkom! Je leert op een gezonde manier gebruik te maken van je stem en leert te vertrouwen op je oren om liedjes ook in harmonie prachtig zuiver neer te kunnen zetten. Natuurlijk werken we toe naar een leuke uitvoering!

Wat moet ik meenemen?

Het enige wat je nodig hebt is een map of klapper om je teksten, aantekeningen en/of bladmuziek in mee te nemen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Woensdag 06 september 2023

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Popkoor - From the Top  € 260,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Popkoor Delfts Blond vanaf 18 jaar

VAK Vocaal Ensemble vanaf 18 jaar

Jazzkoor All that Jazz gevorderden vanaf 21 jaar

Popkoor New Tops vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info