Popkoor – From the Top  vanaf 16 jaar

Recente hits en evergreens in een origineel meerstemmig jasje

Hou je van zingen en ben je op zoek naar een leuke groep om samen muziek mee te maken? Kom meezingen met Popkoor From The Top! From The Top is een relatief klein koor met een focus op plezier om te zingen, waarbij natuurlijk aandacht voor zangtechniek, ademhaling en interpretatie niet mag ontbreken. We zingen meestal driestemmig en werken toe naar leuke uitvoeringsmomenten. Qua repertoire kan je rekenen op popmuziek van de jaren 50 tot nu: van the Beach Boys via Simon & Garfunkel en Cyndi Lauper naar bijvoorbeeld Adele, Coldplay en Ed Sheeran. Lijkt dat je wat, lees dan vooral even verder.

Zingen is gezond en gezellig

Vanaf 16 jaar ben je welkom bij From The Top. Je achtergrond, opleiding of muzikale kennis is niet zo belangrijk in dit koor. Je enthousiasme om te zingen wel! Of zoals jazzlegende Ella Fitzgerald zei: ‘The only thing better than singing is more singing!’

Wat leer je van zingen in een koor?

Na een tijdje in een koor zingen leer je op je eigen stem te vertrouwen. Je leert samenwerken, hoe bladmuziek werkt (zonder perse noten te lezen) en je leert een hoop nieuwe mensen kennen. We werken met arrangementen van verschillende niveau’s. Zodat het niet saai wordt. Er is aandacht voor stem en adem. In het begin is zingen in een koor best spannend, maar je zult merken dat je meer kan dan je denkt!

Wat moet ik meenemen?

De docent neemt bladmuziek en teksten mee. Ook is er een google drive met meezing versies van de partijen. Neem zelf een map mee waar je de liedjes in kan bewaren. Een potlood of een pen is ook altijd handig. Trek lekker zittende kleren en schoenen aan. Zingen op pumps is namelijk best een uitdaging.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Woensdag 04 september 2024

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Popkoor - From the Top  € 268,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Popkoor Delfts Blond vanaf 18 jaar

Jazzkoor All that Jazz gevorderden vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info