Popkoor New Tops vanaf 18 jaar

Zing meerstemmig de mooiste popmuziek

Het gezellige Popkoor New Tops bestaat al bijna 15 jaar en bestaat uit een enthousiaste en ambitieuze groep zangers. In dit koor zing je een zeer gevarieerd repertoire, veelal popsongs, maar je maakt ook wel eens een uitstapje naar jazz of musical. Tijdens de wekelijkse repetities werk je toe naar verschillende sfeervolle optredens per jaar, begeleid op piano of met een live band. Het plezier in het zingen staat voorop maar er wordt ook aandacht besteed aan techniek. Lijkt het jou ook zo leuk om samen te zingen? Schrijf je dan nu in voor een proefles!

 

Popkoor New Tops voor iedereen die van meerstemmig zingen houdt

Bij New Tops zingen we drie, vier of vijfstemmige muziek in de stemgroepen sopraan, mezzo sopraan en alt. We streven er naar de arrangementen zo strak en sterk mogelijk uit te voeren en daarom is het fijn als je thuis het materiaal bijhoudt. Je hoeft geen noten te kunnen lezen want we nemen de verschillende zangpartijen tijdens de repetities op. Enige zangervaring is gewenst maar niet noodzakelijk.

Wat leer je tijdens de koorlessen?

Tijdens de repetities komen verschillende zang technieken aan bod die aansluiten op de wensen en behoeften van het koor. Je leert bijvoorbeeld over de werking van de ademsteun, een correcte lichaamshouding en een gezonde en ontspannen manier van zingen. Ook is er veel aandacht voor expressie, inleving en zangplezier. Samen zingen in een koor geeft je energie, het verbroedert en het is ook nog eens hartstikke gezond.

Wat moet ik meenemen?

Het is erg handig om een map mee te nemen waarin je je bladmuziek bewaart.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Lesdagen

Dinsdag

Start

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Popkoor New Tops € 260,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Popkoor Delfts Blond vanaf 18 jaar

Popkoor – From the Top  vanaf 16 jaar

VAK Vocaal Ensemble vanaf 18 jaar

Jazzkoor All that Jazz gevorderden vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info