Emmie van Stijn

Docent muziek
Emmie van Stijn 3
Muziek is altijd erg belangrijk geweest voor mij. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik zing al sinds ik kan praten. Mijn ouders hebben hiervan nog filmpjes als bewijs. Na de middelbare school besloot ik pedagogiek te gaan studeren. Na 2 jaar kwam ik erachter dat ik liever muziek wilde studeren aan een conservatorium.
Vanaf 2017 studeerde ik aan de vocal jazz afdeling van Codarts in Rotterdam. In 2021 was ik stand-in zangeres tijdens het songfestival in Ahoy voor Oekraïne, Bulgarije en België.  Tijdens de repetities heb ik hiernaast mogen invallen voor de zangeres van de Oekraïense act Go_A. In 2021 heb ik ook in de halve finale van de Erasmus Jazz Prijs gestaan met mijn eigen liedjes. Verder speelde ik dit jaar samen met het Codarts Pop Orchestra o.l.v. Ronald Kool in het Luxor Theater.
Tot slot ben ik door de jaren heen betrokken geweest bij coverbands en soms gospel projecten. Hiernaast heb ik traditionele jazz gespeeld (improviseren, jazz standards).

 

8008

Zang

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

5018

Popkoor New Tops vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info