Peuter vier x vier 2,5 t/m 4 jaar

Proef aan de disciplines muziek, toneel, schilderen en dans! Ontdek wat je leuk vindt. Vind je alles of boeiend of wil je nog niet kiezen? Dan is dit een geschikte cursus voor jou. En als je het leuk vind, dan doe je de cursus gewoon nog een keer!

Voor iedereen die het leuk vindt om met hun peuter of kleuter creatief bezig te zijn en nog niet wil kiezen voor een specifieke cursus.

Wat ga je doen?

Samen spelen, dansen, muziek maken en dingen maken waarbij natuurlijk wordt aangesloten bij de belevingswereld van het kind.  

Muziek Elke les begint met een kort lied. Daarna gaan we zingen, naar muziek luisteren en mogen zelf muziek maken. We spelen met ballen, ritmestokjes, trommels, belletjes, blokken, sjaaltjes of klankstaven. Andere liedjes en activiteiten nodigen uit tot bewegen, zoals stampen, klappen, zwaaien en dansen of springen. 

Beeldend We werken met krijt en met verf en ontdekken wat je daarmee kunt maken. En we onderzoeken of je ook met ander materiaal kunt verven. Kun je van een leeg vlak een raam maken? Van papier een pop? We gaan aan de slag en je fantasie doet mee! 

Dans Lekker reageren met je hele lichaam op de muziek, een basisbehoefte van een peuter! Daar maken we volop gebruik van tijdens de les. Door verschillende dansjes en opdrachten samen uit te voeren, werken de peuters spelenderwijs aan hun motoriek. 

Theater Wat is nou leuker dan in een plas water te springen en alles nat maken, of als een gevaarlijke tijger door het bos rond te lopen. Door opdrachten uit hun belevingswereld te gebruiken kunnen de peuters zich inleven in iemand anders of ergens anders zijn.

(De volgorde van de disciplines is wisselend.)

Wat trek je aan?

Makkelijk zittende kleding en sokken die eventueel uit kunnen bij de theater- en danslessen. Bij de beeldende lessen kleding die een beetje vies mag worden.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 2,5 tot en met 4 jaar

Lesdagen

Zaterdag

Start

Aantal lessen

16

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Peuter vier x vier € 144,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

volgeboekt

vijf x vijf 5 t/m 7 jaar

vijf x vijf 4 t/m 6 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info