Verhuur ruimtes

Ruimtes huren in OPEN

OPEN kent  diverse ruimtes, varierend in grootte en mogelijkheden. Op tijden dat ruimtes niet gebruikt worden voor activiteiten van DOK-De VAK-OPEN kunnen deze (incidenteel) gehuurd worden door externe partijen. Structurele verhuur is (meestal) niet mogelijk, aangezien de ruimtes bedoeld zijn voor vaste activiteiten van DOK-De VAK-OPEN zelf.

De danszalen, schildersateliers, de keramiekstudio en de muzieklokalen: een kleine greep uit onze ruimtes waarbij je bij binnenkomst al direct de creativiteit voelt. Je loopt binnen, trekt de deur achter je dicht en het bruisende centrum is even wat verder weg. In alle rust trek je je hier terug en werk je aan jouw passie of doel, alleen of gezamenlijk. En als je klaar bent? Dan struin je nog even tussen de boeken of word je muzikaal verrast door het pianospel op het podium.

Het gebouw OPEN van De VAK en DOK staat centraal in de stad Delft. Er is een parkeergarage op circa 25 meter afstand. Voor meer informatie of download de tarievenlijst. Let op: aanvragen voor verhuur moeten minimaal 14 dagen voor het gewenste huurmoment bij OPEN binnen zijn. Last Minute aanvragen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Oefenruimte huren

Wil je oefenen in een muziekstudio van De VAK?

Het is mogelijk om individueel te oefenen op je instrument in een kleine muziekstudio van De VAK. Je kunt daarvoor een online-strippenkaart aanschaffen. 

Koop nu een strippenkaart.

Hoe werkt het?

De strippenkaart (10 strippen) kost voor leerlingen/cursisten van De VAK € 25,=. Ben je niet ingeschreven bij De VAK dan betaal je € 50,=. Elke strip staat voor een uur oefentijd.

.

Nadat je online een strippenkaart hebt aangeschaft, kun je tijdens kantoortijden (maandag tot en met donderdag 10.00 – 17.00 uur) bellen naar de klantenservice van De VAK (015-8904901) om een ruimte te reserveren. Het is mogelijk om te reserveren maximaal een week van tevoren. Reserveringen die verder weg liggen in de tijd worden niet aangenomen. Bij reservering wordt online meteen een strip afgeschreven: ook als je niet komt opdagen wordt het gereserveerde uur van je strippenkaart afgeschreven. Van elke reservering/afschrijving van een strip krijg je een emailmelding. Ook kun je in je eigen online omgeving zien hoeveel strippen je nog over hebt

Het is mogelijk om te oefenen in de volgende studio’s:

Studio 0.1 tot en met studio 0.5

Studio 0.8

Studio 1.2 tot en met studio 1.4

Je kunt in de studio gebruik maken van de aanwezige piano’s en/of vleugels. In studio 0.8 kun je gebruik maken vaneen drumstel (zelf stokken meenemen). Speel je een ander instrument, dan moet je dat zelf meenemen. In studio 0.5 en 1.10 kun je gebruik maken van de aanwezige gitaarversterker.

Fair use

Het oefenen in een studio van De VAK kan tijdens openingstijden van OPEN, voor zover er geen lessen of andere activiteiten plaatsvinden. Het gaat om individueel oefenen. De ruimtes zijn niet bedoeld om met groepjes te repeteren. Hiervoor zul je een ruimte moeten huren (zie tekst bovenaan pagina).

Let op: dit is een service van De VAK en valt onder “fair use”. We gaan er van uit dat je de ruimte na gebruik netjes achterlaat (in de staat waarin die was toen je binnenkwam). Bij misbruik of onrechtmatig gebruik zullen we je strippenkaart met onmiddellijke ingang ongeldig verklaren. Eventuele door jou veroorzaakte schade zullen we op jou verhalen.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info