Wilma Keizer

Docent beeldend
Wilma Keizer Foto Miranda Goddijn

Ik ben Wilma Keizer, docent beeldend bij De VAK. Naast de lessen bij De VAK werk ik als beeldend kunstenaar op mijn atelier. Ik exposeer zeer regelmatig.

In 2015 was mijn werk te zien op de Contemporary Rotterdam. In Dordrecht exposeer ik regelmatig bij galerie de Compagnie en galerie Wijnstraat. Ook is er permanent werk van mij te zien bij v Waay&Soetekouw op de markt in Delft.

De laatste jaren geef ik de cursus “schilderen op eigen wijze “. In deze cursus schilderen cursisten naar eigen thema’s en ontwikkelen hun eigen stijl. Tijdens de lessen laat ik werk van professionele schilders zien waar ik ook opdrachten aan verbind die je zou kunnen doen. Behalve dat het zeer belangrijk is je uit te dagen je te ontwikkelen in het tekenen en schilderen, is het ook heel belangrijk dat je plezier beleeft aan het maak proces en je je lekker voelt in de groep.

Sommige cursisten schilderen al vanaf 2000 bij mij maar elk jaar komen enkele plekjes vrij voor verse instroom. Dat is maar goed ook, zo blijft er altijd beweging in de groepen. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven aan iedereen die interesse heeft in schilderen.


 

1001

Tekenen & schilderen - vervolg vanaf 16 jaar

36

OPEN

Meer informatie

1022

Uit het hoofd, figuratie en abstractie vanaf 16 jaar

18

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info