Simon Dubbeld

Docent muziek
Simon Dubbeld

Ik heb de klarinet ontdekt toen ik 9 jaar oud was. Net als veel nieuwe leerlingen die ik nu les mag geven was ik diep onder de indruk –  een instrument dat zó vrolijke muziek kan maken, maar ook prachtige melodieën. Ik had toen nooit durven dromen dat muziek maken mijn leven zou worden, en dat ik leerlingen zou mogen helpen om hun muzikale dromen waar te maken!

Na de middelbare school heb ik eerst twee jaar Muziekwetenschappen gestudeerd. Daarna ben ik in Rotterdam klarinet gaan studeren aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten. Naast het hoofdvak klarinet heb ik ook de bachelor orkestdirectie afgerond.

Sinds 2012 geef ik klarinetles bij diverse muziekscholen en -verenigingen in Noord- en Zuid-Holland, en sinds 2021 geef ik les bij De VAK. Ook ben ik docent bij het LeerOrkest in Dordrecht. Daarnaast ben ik werkzaam als freelance musicus, en dirigeer ik o.a. het Zaans Klarinet Kollektief.


 

8017

Klarinet

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info