Randy Winterdal

Docent muziek
Randy Winterdal

Mijn naam is Randy Winterdal, een uit Curaçao afkomstige bassist en componist. Ik werk al 35 jaar actief in de Nederlandse Jazz- Caribische en Latinmuziek scene. Ik heb veel in het buitenland opgetreden op grote festivals in Latijns Amerika, Europa en Azië, met onder andere de groepen van Ronald Snijders, Gerardo Rosales, Randal Corsen, Beatriz Aguiar en Estudiantina Ensemble.

Ik word ook veel gevraagd voor akoestische begeleiding van zangeressen zoals Ino Kruysen, Denise Jannah en Izaline Calister.

Ik ben afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en ben actief als basgitaardocent en bandcoach. Maar ik geef ook lessen in muziektheorie, arrangeren en componeren. Als componist/arrangeur schrijf ik muziek voor ensembles en eigen projecten en heb ikj twee cd’s onder eigen naam uitgebracht.

De laatste cd ‘Alma di mi tera’ bevat muzikale portretten van personen en plaatsen die indruk hebben gemaakt op mij.


 

5031

Salsaband  vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

5032

Antilliaanse muziek vanaf 18 jaar

30

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info