Nora Palossy

Docent dans
Nora Palossy

Ik heb mijn dansopleiding gevolgd bij Fontys Dansacademie in Tilburg en ik ben afgestudeerd als uitvoerend jazz danseres. Na mijn opleiding specialiseerde ik me in urban dance. Aerial acrobatiek is ook een passie van mij.

Ik ben sinds 2004 actief in de danswereld als freelance danseres , dansdocent en luchtacrobate binnen Nederland, Belgie, Zweden en Hongarije. Ik heb gewerkt met o.a. Corpus Acrobatics, Dj Tiesto en Lloyd Marengo.

In mijn lessen komen invloeden van verschillende dansstijlen voor , zoals jazz, Hip Hop,afro, breakdance en moderne dans. Mijn doel in mijn les is uitdagen, werken aan veelzijdigheid in beweging, muzikaliteit en performance. Ik wil graag dat iedereen zich in mijn les op z`n gemak voelt en zichzelf kan verliezen in dans!

Door plezier en jezelf zijn, leren. Ik deel graag mijn passie met iedereen!


 

3052

Urban 5 t/m 7 jaar

36

OPEN

Meer informatie

3053

Urban 8 t/m 12 jaar

36

OPEN

Meer informatie

3068

Urban vervolg vanaf 18 jaar

36

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info