Margriet van Bebber

Docent schrijven
Margriet van Bebber 2022

Ik ben dichter-schrijver en schrijfdocent en werk graag samen met beeldend kunstenaars en architecten. Mijn teksten kom je tegen op verrassende plaatsen, zoals in de koepel van een schoolgebouw en op leuningen van veertien bruggen in de Harnaschpolder in Delft. Maar ook in diverse bundels, tijdschriften en poëziekalenders. 
 
Het liefst schrijf ik op locatie. Zo verbleef ik in 2014 op uitnodiging in een writer’s residence bij een UNESCO biosfeerreservaat in Finland. 

Ik ben directeur van Dactylus waar ik ook nieuwe schrijfdocenten opleid. Verder geef ik  van alle soorten schrijfcursussen, -workshops en -trainingen van creatief schrijven to proza en poëzie. En ik organiseer schrijfwandelingen, -weekends en -weken in binnen- en buitenland. 
 
“Schrijven is een ontdekkingstocht. Ik neem je mee op expeditie naar de Noordpool, de tropen en naar onbekend Delft. Ik zorg voor de uitrusting om gletsjerspleten over te steken, steile hellingen te nemen en wildwater te overbruggen.“ 


 

4031

Dichten Durven Doen! vanaf 18 jaar

8

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info