Ingunn Kristjánsdóttir

Docent muziek
Ingunn Erla Kristjánsdóttir
Hallo! Ik ben Ingunn en ik kom uit IJsland. Mijn vader is violist, dus ik ben opgegroeid met het geluid van een snaarinstrument. Ik was 4 jaar oud toen ik met cello begon en ik herinner me dat ik heel blij was om net als mijn vader een snaarinstrument te bespelen. Toen ik 11 jaar oud was, begon ik met basketbal en 10 jaar lang jongleerde ik tussen deze twee hobby’s en school.
Na mijn schooltijd op IJsland ben ik naar Nederland verhuisd om cello te studeren bij Jeroen den Herder en Joachim Eijlander aan het Concervatorium in Rotterdam.
Ik denk dat sport en muziek zeer vergelijkbare disciplines zijn waarbij we veel van elkaar kunnen leren door te spelen en samen te werken als een team. Wat ik vooral leuk vind aan muziek is dat iedereen in hetzelfde team zit, dus uiteindelijk is iedereen de winnaar.

 

8007

Cello

36

OPEN

Meer informatie

7010

Kinder combicursus 5x5 4 t/m 6 jaar

25

OPEN

Meer informatie

7012

Kinder combicursus 5x5 7 t/m 9 jaar

25

OPEN

Meer informatie

7011

Kinder combicursus 5x5 5 t/m 7 jaar

25

OPEN

Meer informatie

7001

Peuter combicursus 4x4 2, 5 t/m 4 jaar

16

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info