Codarts stageschool modern van 18 jaar

Vijf docenten in opleiding geven vier lessen moderne dans. Met een eigen choreografie en signatuur, maar allemaal met een tomeloze energie en enthousiasme.
Ben je nieuwsgierig naar moderne dans en zou je het wel eens willen proberen? Of heb je al enige ervaring met moderne dans en ben je nieuwsgierig naar nieuw talent? Dan biedt De VAK je nu een mooie kans! In de korte cursus Codarts stageschool modern kun je kennismaken met 5 verschillende dansdocenten in opleiding, die elk hun eigen stijl moderne dans komen delen. Van hogeschool voor de kunsten Codarts komen achtereenvolgens Lente, Freddie, Danja, Yenthe en Phaedra elk 4 lessen geven. Elke les is er een stagebegeleider aanwezig om de studenten te observeren. 
Deze cursus is een erg leuke manier om kennis te maken met verschillende stijlen moderne dans en energieke jonge talenten. En omdat het om docenten in opleiding gaat, heeft de cursus ook nog een heel vriendelijke prijs.
De VAK en Codarts zijn samen een partnership aangegaan waarbij studenten Bachelor Docent Dans lessen verzorgen bij De VAK.

Lesvorm

Leeftijd

Lesdagen

Maandag

Start

Maandag 06 november 2023

Aantal lessen

20

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Codarts stageschool modern € 120,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Flamenco beginners vanaf 18 jaar

Schrijfversterker

Creatief schrijven en chatGPT vanaf 18 jaar

Je leven in woorden vanaf 18 jaar

Meer Creatief schrijven vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info