The VAK Orchestra va. 13 jaar

Jarenlang had Delft een enorm groot en succesvol jeugdorkest, georganiseerd door de muziekschool olv de legendarische Pierre van Hauwe. Dat orkest maakte zelfs reizen naar Portugal, Israël en Mexico. Docent Marnix was een van deze kinderen die viool speelde in het orkest. Na 20 jaar in het buitenland te hebben gespeeld en gewerkt is Marnix terug in Delft en wil hij zelf een nieuw Delfts orkest opzetten.
Voor jong en oud. Cursist bij De VAK of niet. Het VAK Orchestra gaat zich toeleggen op alle muziekstijlen, maar vooral op filmmuziek, licht klassiek, jazz en pop. Een aantal maal per jaar gaat dit orkest samen werken met de Free Academy Big band en vormt dan een soort Metropole Orkest, genaamd The VAK Orchestra XXL.
Speel je al een instrument en kun je noten lezen? En heb je zin om met andere muzikanten muziek te maken? Meld je dan nu aan!

Docenten

Voor dit nieuwe orkest zoeken wij nog de volgende instrumenten: viool, altviool, cello, contrabas, dwarsfluit, hobo, clarinet, fagot, saxofoon en gitaar.
Korting

Leden van De VAK krijgen 50% korting op de cursusprijs. Vermeld bij de aanmelding in het opmerkingen veld dat je lid bent van De VAK. De korting wordt dan verrekend door de administratie.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 13 jaar

Lesdagen

Zaterdag

Start

Zaterdag 27 augustus 2022

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

The VAK Orchestra € 568,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

VAKademie

De grote vakantieverhalen-mix 8 tot 10 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen en illustreren – basis vanaf 18 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen/illustreren – introductie vanaf 18 jaar

VAKademie

Zomerspecial dansen & tekenen vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info