The VAK Orchestra vanaf 13 jaar

Voor jong en oud. Cursist bij De VAK of niet

Bij het VAK Orchestra speel je verschillende muziekstijlen, zoals klassiek, filmmuziek, latin en pop. Het orkest bestaat uit houtblazers, strijkers, saxofoons, gitaar, drums en zang. Een aantal maal per jaar werken wij samen met de Free Academy Bigband en vormen dan een soort Metropole Orkest, genaamd The VAK Orchestra XXL.  Je kunt meedoen vanaf 13 jaar. Het hele jaar kun je je aanmelden voor The VAK Orchestra! 

Speel je al een instrument en kun je noten lezen? En heb je zin om met andere muzikanten muziek te maken? Meld je dan nu aan! Elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur repeteert het orkest in OPEN te Delft.
Voor dit orkest zoeken wij enthousiaste muzikanten die een van de volgende instrumenten spelen: dwarsfluit, hobo, fagot, viool, altviool, cello en contrabas.
Korting

Leden van De VAK krijgen 50% korting op de cursusprijs. Vermeld bij de aanmelding in het opmerkingen veld dat je lid bent van De VAK. De korting wordt dan verrekend door de administratie.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 13 jaar

Lesdagen

Maandag

Start

Maandag 02 september 2024

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

The VAK Orchestra € 297,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Free Academy Big Band vanaf 16 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info