Qi Gong Vijfdaagse vanaf 18 jaar

Lekker opladen in de Botanische Tuin!

Lekker vijf dagen achter elkaar je dag goed beginnen met Qi Gong. Deze mini-lesjes van 30 minuten zijn makkelijk in te passen in je dag. Je zult merken dat dit mini-momentje voor jezelf je heel goed doet! Een heerlijke start van je dag!

Het programma

Vijf dagen lang doen we elke ochtend samen fijne en eenvoudige Qi Gong oefeningen waarbij we het lichaam openen en het hoofd helemaal leegmaken. Je energie gaat lekker stromen en je laadt je helemaal op. Dit werkt door voor de rest van je dag!

Locatie

De lessen vinden plaats in de Botanische Tuin, Poortlandplein 6 in Delft. Bij lekker weer buiten, bij slecht weer binnen.

Kosten

De prijs is voor de hele vijfdaagse. Toegang tot de tuin is niet inbegrepen in de prijs van de cursus. Ben je nog geen Vriend van de Botanische Tuin, dan kun je voor €12,- vriend worden bij de kassa naast de ingang. Als vriend kun je een jaar lang gratis de tuin bezoeken.

 

Wat moet ik aantrekken?

Trek loszittende kleding aan, en lekker zittende platte schoenen. Neem iets warms mee dat je makkelijk uit kunt trekken zoals en vestje of een (sport)jasje. En zorg ervoor dat je ruim op tijd op locatie bent, het is nog een klein stukje wandelen door de tuin.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Start

Aantal lessen

1

Locaties

Op locatie

Instroom

Geen instroom mogelijk

Prijstabel

Qi Gong Vijfdaagse € 30,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

VAKademie

Chinese thee en Qi Gong vanaf 18 jaar

Qi Gong-basis vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info