Joana Rolo

Docent muziek
JoanaLunchpauzeconcert.jpg

Ik ben Joana Rolo (Portugal), pianiste. Ik studeerde klassiek piano aan hogeschool voor de kunsten Codarts (Rotterdam) met Aquiles Delle Vigne en Jean-Bernard Pommier en woon nu zeven jaar in Rotterdam. Ik heb mij vanaf moment één ingespannen om Nederlands te leren. Ik geef solo recitals maar ben ook als pianist actief in kamermuziek met zangers, dans begeleiding en oude films begeleiding. 
 
Omdat ik naast Portugees en Nederlands ook vloeiend Frans en Engels spreek, ben ik een veelgevraagd pianodocente bij internationale scholen. Ik werk graag met je aan klassiek repertoire. Dankzij mijn uitgebreide repertoirekennis weet ik bij ieder niveau mooie en motiverende muziekstukken te vinden. Ik werk spelenderwijs en improviserend aan o.a. techniek en harmonisch inzicht. Plezier in de schoonheid van de muziek staat bij mij centraal. 
 
Ik was in 2015 en 2016 drie maanden werkzaam in Nepal en Mozambique. Daar heb ik algemene muziek en dans activiteiten onderwezen in vluchtelingenkampen, NGO’s en opleiding aan docenten gegeven. 


 

8001

Piano

36

OPEN, Hofstee

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info