Saturdance bij De VAK

Saturdance bij De VAK

Saturdance is terug bij De VAK. Elke zaterdag om 14.00 uur is er een bijzondere dansworkshop in de grote dansstudio van De VAK. De workshops worden gegeven door uit de danswereld bekende gastdocenten en VAK dansdocenten. 

Saturdance

Vorig seizoen startte De VAK met deze workshops naast de reguliere danscursussen. Saturdance is bedoeld om dansliefhebbers kennis te laten maken met het hele dansspectrum. Het aanbod is zeer divers: van klassiek ballet tot aan burlesque, van show jazz tot aan hedendaags repertoire. Ook het dansniveau van de workshops verschilt. Van beginners tot aan meer ervaren dansers kunnen hun danshart ophalen.

Leer van toppers uit de danswereld

Na twee succesvolle reeksen is er ook dit seizoen een fantastische line up. We zien “oude bekenden” uit de vorige series en nieuwe gezichten. Saturdance startte met een workshop van het dansgezelschap Introdans. Van Mironne Gerritsen leerden de dansers een deel van de choreografie Oceana uit de huidige voorstelling Aqua van Introdans. Ook Nina Funk keerde speciaal voor Saturdance terug naar Delft voor een unieke workshop Countertechnique. De eerstvolgende zaterdagen zijn Show Jazz en Burlesque aan de beurt. Verder op de agenda staan o.a. de workshops Ballet DeLuxe van Rinus Sprong en Contemporary ballet van Zaddik Gentille Francis.

Goed om te weten

Je kunt aan zoveel workshops meedoen als je wilt. Om zeker te zijn van een plek, schrijf je je per workshop vooraf in via deze link. Elke workshop kost € 16,00. Last minute beslissers kunnen ook aan de deur betalen, mits er nog plek is. De hele line up tot en met december is hier te vinden

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info