Edwin Spek vertelt

Edwin Spek is nu een maand directeur bij De VAK. Een mooi moment om te vragen hoe hij zijn eerste maand heeft ervaren.

“De afgelopen weken heb ik al veel mensen mogen ontmoeten en hun enthousiasme mogen ervaren. Het voelt voor mij niet meer als een korte periode dat ik hier werk, maar eerder als een plek waar ik me al snel thuis ben gaan voelen. Dit komt vooral door de toegewijde docenten en collega’s die hier elke dag met passie werken.

Voor mij, evenals voor al mijn collega’s en docenten, is het een bijzondere ervaring om te kunnen doen waar we het meest van houden en onze passie te delen. Hier zie ik docenten die met veel enthousiasme hun kennis en liefde voor hun vak doorgeven aan iedereen die bij De VAK binnenstapt om zich te verdiepen in kunst in al haar verscheidenheid. Ik beschouw het als een voorrecht om deel uit te maken van dit team en ik kijk ernaar uit om samen met iedereen De VAK verder te versterken als dé plek in Delft om jezelf te ontdekken als kunstenaar in de breedste betekenis van het woord.”

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info