Peet van Duijnhoven

Docent schrijven
Peet 2022

Verhalen maken en laten maken vormt de rode draad in mijn leven, als theatermaker, als schrijfdocent, schrijfcoach en als kunsteducatief medewerker.

Ik ben de coördinator van de afdeling schrijven van De VAK en begeleidt de Werkgroep Proza. Daarnaast geef ik op verschillende plekken in het land trainingen en masterclasses. Als één van de hoofddocenten van Dactylus, academie voor schrijfdocenten, geef ik het vak door. Bij DOK Delft ontwikkel ik kunstprojecten voor het onderwijs.

Creatief schrijven neemt een heel prominente plek in. Omdat mensen zo blij zijn als ze de juiste woorden kunnen vinden. En omdat verhalen aan elkaar doorgeven ons aan elkaar verbindt. In september 2022 start ik met mijn master in de kunsteducatie aan de AHK in Amsterdam. Want over creëren en over vaardigheden overdragen, raak ik nooit uitgeleerd.


 

4008

Werkgroep proza gevorderden vanaf 18 jaar

14

OPEN

Meer informatie

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info