Katelijn Lindeijer

Docent dans en musical
Katelijn Lindeijer

Het allermooiste is om van je passie je beroep te kunnen maken. Voor mij is dit dans.

Ik ben afgestudeerd dansdocent in Arnhem en behaalde mijn contemporary uitvoerend diploma aan de Portugeese dansacademie, Escola superior de danca. Ik geef met veel liefde les in theater, moderne dans, impro, ballet, jazz, danstheater en musical van peuter tot ontelbaar. Ook geef ik yogalessen, train zwangeren vrouwen en geef wekelijkse Ballet Barre Workoutlessen. Ik verzorg kinder dans feestjes en volg contact improvisatielessen.
Zelf blijf ik workshops en bijscholingen volgen en als het even kan sta ik zelf ook nog graag op het podium.

Ik vind het belangrijk om in mijn lessen een veilige sfeer te creëren waar ruimte is voor creativiteit en het ontdekken en verleggen van grenzen. Iedereen krijgt individueel aandacht en het spelen met muziek en muzikaliteit is een groot onderdeel van elke les die ik met veel passie geef.


 

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info