De VAK muziekprijs 2024

De muziekwedstrijd voor muzikaal Delft

Meld je aan voor 13 mei 17.00 uur!

Maak je muziek? Meld je dan nu aan voor De VAK muziekprijs 2024 en maak kans op €500!

Ben jij een jonge muzikant uit Delft of omgeving, tussen de 6 en 18 jaar oud? Dan is dit jouw kans om te schitteren op het podium van De VAK Muziekprijs 2024!

De VAK zoekt gepassioneerde jonge muziekliefhebbers zoals jij om deel te nemen aan onze muziekwedstrijd. Van pop tot klassiek, van jazz tot rock en alles wat ertussen ligt – welke stijl je ook beheerst, wij willen jouw unieke klanken horen! Natuurlijk zijn singer-songwriters van harte welkom om in te schrijven met hun eigen composities.

 

Hoe werkt het?

Het is simpel! Je stuurt een filmpje in waarop je jouw favoriete muziekstuk speelt. Of je nu solo optreedt of als onderdeel van een band, wij willen jouw unieke talenten ontdekken! Onze deskundige jury zal alle inzendingen beoordelen en de 10 meest getalenteerde finalisten selecteren.

Wie kan er meedoen? 

Jonge muzikanten zoals jij, zowel instrumentalisten als zangers, tot en met 18 jaar oud, zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze opwindende wedstrijd. En ook als je geen cursist van De VAK bent, moedigen we je aan om je talent met ons te delen!

Wat valt er te winnen?

De 10 geselecteerde acts spelen live in Hal015 hun nummer voor publiek en de jury. De jury kijkt naar originaliteit, muzikaliteit en performance. De winnaar krijgt € 500, de tweede prijs is € 250 en de derde prijs is een waardebon voor maar liefst 2 uur coaching naar keuze.

Grijp deze kans om je passie voor muziek te laten zien en schrijf je vandaag nog in voor De VAK Muziekprijs 2024! Samen kunnen we de wereld laten horen wat jong talent te bieden heeft. We kijken ernaar uit om jouw muzikale meesterwerk te ontdekken!

Ben je een professionele musicus of volg je lessen aan een conservatorium? Dan nodigen we je uit om onze jonge muzikanten aan te moedigen, maar helaas kun je zelf niet deelnemen aan de wedstrijd. 

Hoe doe je mee? 

Vul het online formulier in en jouw filmpje op via wetransfer naar muziekprijs@vak-delft.nl o.v.v. De VAK Muziekprijs 2024. Vermeld zowel in het filmpje als in de e-mail duidelijk jouw naam zodat we weten wie je bent. Nadat je alles hebt ingestuurd krijg je een bevestiging van deelname. Deelname aan De VAK Muziekprijs is gratis. 

Voor in de agenda 

  • Sluiting aanmelding en inleveren filmpjes: 13 mei 17.00 uur
  • Bekendmaking finalisten: 25 mei 17.00 uur
  • Finale: 15 juni om 16.00 uur in Hal015

Handig om te weten 

  • De filmpjes moeten voor 6 mei 17.00 uur in het bezit van De VAK zijn. Het filmpje mag maximaal 5 minuten duren. Is het muziekstuk langer? Neem het beste gedeelte op. Finalisten mogen tijdens de finale in Hal015 het hele stuk spelen. 
  • Als solist mag je gebruikmaken van begeleiding bij het spelen van je stuk. 
  • Je kunt elke muziekstijl kiezen pop, jazz, rock, rap, klassiek, funk en alles wat daartussenin zit. 
  • De filmpjes worden getoond op het YouTubekanaal van De VAK. Als deelnemer geef je toestemming voor het online publiceren van jouw inzending. Bovendien geef je De VAK toestemming om jouw inzending te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden zoals het publiceren op de website of de social media kanalen van De VAK. Heb je bezwaren? Laat het ons weten. 
  • Tijdens de finale worden foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gebruikt voor promotionele doeleinden zowel in drukwerk als online. 
  • Ben je jonger dan 18 jaar dan moet je toestemming hebben van jouw ouders/verzorgers om mee te doen met de wedstrijd. 
  • Bekijk hier te reglement 

"Heb jij muziektalent? Laat je horen! "

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info