Maya’s, Inca’s en Azteken vanaf 18 jaar

Maak kennis met de volkeren die lang voor Columbus in Amerika woonden: de Maya, Azteken en Inca’s die er nog waren toen de Spanjaarden landden. Maar we gaan ook op zoek naar oudere culturen: de Olmeken met hun enorme hoofden en de krijgshaftige Tolteken in Mexica, de Moche en Nazca in Peru. Er worden nog altijd spectaculaire ontdekkingen gedaan in de oerwouden waardoor we een steeds beter beeld krijgen van het Amerika vóor Columbus.   

In deze cursus leer je, naast de specifieke inhoud, kijken en verbanden zien tussen het verleden en het heden, tussen culturen, tussen verschillende kunststromingen en kunstdisciplines. Samen kijken, luisteren en interpreteren om met plezier nieuwe kennis op te doen. Voor iedereen die meer wil weten over kunst. 

De cursus bestaat uit 5 lessen en een excursie.

Goed om te weten

Je hebt voor deze cursus niets nodig.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Vrijdag

Lesdagen

Start

Aantal lessen

6

Locaties

OPEN

Instroom

geen instroom mogelijk

Prijstabel

Maya's, Inca's en Azteken € 106,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Codarts stageschool modern van 18 jaar

Qi Gong vanaf 21 jaar

Nieuw

Qi Gong vanaf 50 jaar

Nieuw

Danstraining vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info