Kunstenaarshuizen vanaf 18 jaar

We nemen een kijkje in de huizen van de meest creatieve mensen. Hoe woonden of wonen zij? We gaan op reis naar Spanje om een kijkje te nemen bij Salvador Dali, bezoeken het atelier van Cezanne en drinken koffie in Delft bij Paul Tetar van Elven een Lambert van Meerten. Verwonder, bewonder en laat u inspireren door de meest uiteenlopende interieurs en tuinen.  

In deze cursus leer je, naast de specifieke inhoud, kijken en verbanden zien tussen het verleden en het heden, tussen culturen, tussen verschillende kunststromingen en kunstdisciplines. Samen kijken, luisteren en interpreteren om met plezier nieuwe kennis op te doen. Voor iedereen die meer wil weten over kunst. 

De cursus bestaat uit 5 lessen en een excursie.

Goed om te weten

Je hebt voor deze cursus niets nodig.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Vrijdag

Lesdagen

Start

Aantal lessen

6

Locaties

OPEN

Instroom

Geen instroom mogelijk

Prijstabel

Kunstenaarshuizen € 106,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Codarts stageschool modern van 18 jaar

Qi Gong vanaf 21 jaar

Nieuw

Qi Gong vanaf 50 jaar

Nieuw

Danstraining vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info