Saturdance – Bollywood & Indiase dans – Let op: Afgelast

Datum: 8-6-2024
Tijdstip: 14.00 uur
Kosten: € 17,00

level:   all levels (enige algemene danservaring gewenst)

docenten: Parijat Naik

Tijdens deze bijzondere Saturdance workshop maak je kennis met Indiase danstechnieken en pas je deze gelijk toe op verschillende beroemde Bollywood tunes! Indiase dans staat bekend om het bijzondere voetenwerk en de betekenisvolle handgebaren. Parijat voegt dit samen in een heerlijke ritmische Bollywood choreografie waarbij dansplezier voorop staat. Deze workshop is een mooie introductie in verschillende Indiase dansvormen en is geschikt voor iedereen met enige algemene danservaring.

Over Parijat Naik

Danseres en choreografe Parijat Naik is opgeleid in Bharatnatyam, een Indiase klassieke dansstijl. Ze richtte haar eigen Soul feet dance Company op, waarmee ze regelmatig optredens heeft in o.a. India, Zweden, Frankrijk, Nederland en China. Ze heeft een bijzondere band met Nederland, omdat ze bij Fontys Tilburg in 2020 haar master in Performing Arts haalde. In haar werk heeft Parijat een sterkte focus op de kunst van het vertellen van verhalen en het ontdekken van nieuwe manieren om de rol van traditionele dans in de hedendaagse samenleving vorm te geven.

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info