Lunchpauzeconcert – Ridolfo Sarancino Duo

Datum: 16-4-2024
Tijdstip: 12.15 uur
Kosten: gratis

Luca Ridolfo is een modern-jazz pianist en componist uit Italië. In 2022 bracht hij zijn eerste solo piano album uit. Daarna wilde Luca meer ritmische elementen aan zijn muziek toe te voegen na het uitbrengen van zijn eerste solo piano album. Daarom ging hij samenwerken met Marcello Saracino, een getalenteerde Italiaanse drummer. Marcello’s unieke drumstijl bracht een fris geluid bij Luca’s muziek, waardoor het een geheel nieuwe vibe kreeg.

Samen creeërden Luca en Marcello een fusie van moderne jazz. Luca’s pianomelodieën en soundscapes vermengden zich naadloos met Marcello’s ritmische beats. Hierdoor ontstond een boeiende mix van soulvolle deuntjes en groovy ritmes. In hun samenwerking halen zij het beste in elkaar naar boven en daarmee spelen zij muziek die zowel vernieuwend als meeslepend is.

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert op het podium in OPEN. Het concert bezoeken is gratis.

Het Lunchpauzeconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info